Condemnat a dos anys de presó per recollir un paquet amb cocaïna en l’oficina de correus d’Alcossebre

Aquest contenia 192,21 grams de cocaïna, amb una puresa del 45,8 % i un valor mitjà en el mercat d'11.411,65 euros.

L’Audiència Provincial de Castelló condemna a un home a dos anys de presó per recollir un paquet amb cocaïna en l’oficina de correus d’Alcossebre.
L’acusat J.M.F.E. va acudir a l’oficina de correus d’Alcossebre, per a recollir un paquet a nom d’I.G.R, portant una autorització signada per a la seua recollida, sent coneixedor que aquest contenia 192,21 grams de cocaïna, amb una puresa del 45,8 % i un valor mitjà en el mercat d’11.411,65 euros.

L’acusat va romandre a la presó provisional comunicada i sense fiança per aquesta causa en virtut d’Acte de data de 15 de juliol de 2010 fins a la seua posada en llibertat provisional sense fiança per Acte de data 1 de febrer de 2011.La causa ha estat paralitzada per extraordinari període de temps per causa no imputable a l’acusat.

PublicitatAVL

L’Audiència Provincial ha condemnat a l’acusat com a autor d’un delicte contra la salut pública ja definit, a la pena de dos anys de presó i a una multa de 10.000 euros, amb una responsabilitat personal subsidiària en cas d’impagament de 60 dies i al pagament de les costes processals.

Rovira