11.1 C
Valencia

Alcossebre pateix els efectes del temporal marítim

Tot el litoral ha resultat danyat per arrossegament de materials, s'han trencat trams de paviment i passarel·les i la plataforma de fusta de les platges s'han vist molt afectades.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els efectes del temporal marítim són visibles a tota la franja litoral d’Alcossebre. Les primeres valoracions realitzades des de l’Ajuntament, tot i que encara no ha finalitzat el temporal, són de danys en pràcticament tots els passejos marítims i platges del municipi. A causa del temporal, restes vegetals, sorra i pedres han anat a parar als passejos marítims de les Fonts, Carregador, Romana, Moro i manetes i la força de l’aigua ha provocat que, tant a Las Fuentes com a Carregador, el nivell de la mar arribe pràcticament fins als murs dels passeigs.

En el camí l’Atall, a l’altura del Campament Jaume I, s’han després trossos de paviment i zones de vianants com les de passeig del Carregador o la zona del Campament estan impracticables per presència de materials, de manera que des de l’Ajuntament s’ha senyalitzat i informat perquè la ciutadania no circule amb els seus vehicles. Un altre dels punts crítics es concentra a les passarel·les i plataforma de fusta de la platja Romana que ja es van reposar pràcticament íntegrament en el temporal de gener de 2017 i ara han quedat pràcticament arrasades. A més, punts com el barranc de l’Estopet i la desembocadura romanen inundats. Afortunadament, no ha estat necessari fer cap rescat a persones.

Per part de l’Ajuntament, s’ha coordinat la senyalització de punts conflictius així com la previsió de maquinària per a la retirada de materials i neteja, en el moment en què el temporal i la pluja amainen. Ja s’ha comunicat la situació a Servei Provincial de Costes, Generalitat Valenciana i Diputació Provincial i s’ha sol·licitat a Diputació la col·laboració amb l’enviament de maquinària per a facilitar la neteja de materials, per restablir la normalitat com més aviat millor.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “tot i que la valoració de danys no és definitiva, a primera de vista ja podem observar, són quantiosos a tota la franja litoral i serà necessària la col·laboració d’altres administracions per poder recuperar i reposar totes estes infraestructures que fa abans”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,328FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià