29.8 C
Valencia

Alcossebre pateix els efectes del temporal marítim

Tot el litoral ha resultat danyat per arrossegament de materials, s'han trencat trams de paviment i passarel·les i la plataforma de fusta de les platges s'han vist molt afectades.

- Publicitat -AVL

Els efectes del temporal marítim són visibles a tota la franja litoral d’Alcossebre. Les primeres valoracions realitzades des de l’Ajuntament, tot i que encara no ha finalitzat el temporal, són de danys en pràcticament tots els passejos marítims i platges del municipi. A causa del temporal, restes vegetals, sorra i pedres han anat a parar als passejos marítims de les Fonts, Carregador, Romana, Moro i manetes i la força de l’aigua ha provocat que, tant a Las Fuentes com a Carregador, el nivell de la mar arribe pràcticament fins als murs dels passeigs.

En el camí l’Atall, a l’altura del Campament Jaume I, s’han després trossos de paviment i zones de vianants com les de passeig del Carregador o la zona del Campament estan impracticables per presència de materials, de manera que des de l’Ajuntament s’ha senyalitzat i informat perquè la ciutadania no circule amb els seus vehicles. Un altre dels punts crítics es concentra a les passarel·les i plataforma de fusta de la platja Romana que ja es van reposar pràcticament íntegrament en el temporal de gener de 2017 i ara han quedat pràcticament arrasades. A més, punts com el barranc de l’Estopet i la desembocadura romanen inundats. Afortunadament, no ha estat necessari fer cap rescat a persones.

Per part de l’Ajuntament, s’ha coordinat la senyalització de punts conflictius així com la previsió de maquinària per a la retirada de materials i neteja, en el moment en què el temporal i la pluja amainen. Ja s’ha comunicat la situació a Servei Provincial de Costes, Generalitat Valenciana i Diputació Provincial i s’ha sol·licitat a Diputació la col·laboració amb l’enviament de maquinària per a facilitar la neteja de materials, per restablir la normalitat com més aviat millor.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “tot i que la valoració de danys no és definitiva, a primera de vista ja podem observar, són quantiosos a tota la franja litoral i serà necessària la col·laboració d’altres administracions per poder recuperar i reposar totes estes infraestructures que fa abans”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,772FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania

La Pobla de Vallbona destina 290.000 euros de la venda de parcel·les a inversions

Càmeres de seguretat, col·lectors per a pluvials, maquinària per a via pública i equipament de comunicació centraren la inversió afectada a venda de parcel·les.

Nuria Enguita s’incorpora com a directora de l’IVAM

El projecte de Nuria Enguita inclou un acurat treball dels fons del museu, la rellevància de la investigació, la col·laboració publicoprivada i l'activitat educativa de la institució

Metrovalencia oferirà informació en temps real sobre l’aforament dels trens en circulació

S'han instal·lat 24 pantalles informatives en període de proves en els vestíbuls de les instal·lacions més transitades

Una moció de VOX a Castelló uneix PSPV-PSOE, PP, Compromís, Podem i Ciudadanos en la seua contra

La proposta desestimada i durament criticada per tots els partits proposava "la revocació de l'adhesió a la Federació espanyola de municipis i províncies (FEMP) i l'eixida de l'associació".
- Advertisement -

: Valencià