Alcossebre ha obert les noves instal·lacions dels Serveis Municipals als veïns del municipi

Ahir es va celebrar una jornada de portes obertes perquè tots els ciutadans les pogueren visitar.

571

Les noves instal·lacions dels Serveis Municipals d’Alcossebre, ubicades en un local de propietat municipal al carrer Alcalà número 7, ja estan en ple funcionament. Ahir es va celebrar una jornada de portes obertes en què els ciutadans han pogut comprovar els canvis en les dependències, que anteriorment albergaven una sala d’exposicions i ara compten amb despatxos i sales especialment pensats per donar un millor servei als veïns.

Des d’ara, els serveis que es presten des de l’àrea de Benestar Social (SEAFI, psicòleg, treballadora social, mediadora cultural, educadora social) passen a estar centralitzats en aquestes noves dependències d’Alcossebre. Les obres s’han realitzat per part del Pla d’Ocupació Local i empreses locals.

L’Alcalde Francisco Juan assenyalava que “estem fent un esforç i una aposta important, per part de l’Ajuntament per ampliar i millorar les infraestructures municipals amb un clar objectiu: que els ciutadans puguen aprofitar-les i se’ls atenga millor. A aquestes noves dependències, se sumen altres que hem posat en marxa en aquesta legislatura, com els gimnasos, el nou CESAL d’Alcossebre o les noves dependències de la Policia Local a Alcalà”.