La Policia Nacional ha detingut dos homes a Aldaia com autors de 27 robatoris

Se'ls considera la seua participació en 27 robatoris amb força comesos en domicilis d'Aldaia i Alaquàs.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Aldaia a dos homes de 35 i 40 anys, d’origen colombià, quan eixien d’un immoble, en el qual pel que sembla acabaven de robar a l’interior d’un domicili. Els sospitosos van tractar de fugir per l’ascensor. Els agents els van intervenir 400 euros, diverses joies pel que sembla d’or, guants de llana i mitjons, auriculars de telèfon mòbil, una làmina de plàstic utilitzada habitualment per al mètode de la relliscada. Als ara detinguts se’ls considera els presumptes autors d’altres 27 robatoris amb força comesos en domicilis d’Alaquàs i Aldaia des del passat mes d’abril.

Els fets van ocórrer el dimarts quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un immoble d’Aldaia on pel que sembla uns homes acabaven de robar en un domicili.

PublicitatTroballengua  

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van interceptar als sospitosos quan abandonaven l’immoble, tractant de fugir per l’ascensor. Els van intervenir 400 euros, diverses joies pel que sembla d’or, guants de llana, tornavís, llanterna, una làmina de plàstic utilitzada habitualment per a obrir les portes, entre altres efectes.

Els agents van esbrinar que pel que sembla, els ara detinguts haurien cridat en reiterades ocasions als telefonillos dels habitatges per a continuació dirigir-se a una d’elles. Un dels veïns va sentir com cridaven a tots els telefonillos i va observar com manipulaven la porta de l’habitatge de davant i a continuació li tapaven el seu espiell perquè no poguera veure el que ocorria en el replà, per la qual cosa va decidir cridar ràpidament al 091.

Els investigadors van esbrinar que els sospitosos presumptament formen part d’un grup itinerant especialitzat en els robatoris amb força en interior de domicili utilitzant el mètode de la relliscada, així com se’ls considera la seua participació en 27 delictes de robatori amb força comesos pel mateix procediment en domicilis d’Alaquàs i Aldaia des del passat mes d’abril.

Els detinguts en trobar-se en situació irregular a Espanya, se’ls ha incoat el corresponent expedient administratiu.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana