Alegria i felicitat per les candidatures als premis Max de “Les aventures de T. Sawyer” i “Tic-Tac”

El director artístic de Teatre Escalante, Josep Policarpo, i la diputada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, Rosa Pérez, han expressat la seua satisfacció per la selecció de “Les aventures de T. Sawyer” i “Tic Tac” com a candidates per als premis Max, considerats els Goya de les arts escèniques i organitzats per la Fundació de la Societat General d’Autors i Editoris (SGAE).

“Les aventures de T. Sawyer”, un projecte impulsat per la companyia La Teta Calva i l’àrea de Teatre de la Diputació de València i que es va estrenar al Teatre Escalante, ha rebut cinc candidatures. “Sentim molta alegria perquè és una producció pròpia i sobre tot perquè va ser el primer espectacle que vam haver de presentar fora del nostre espai”, ha explicat Policarpo. A més, el director artístic de Teatre Escalante ha assegurat que “va ser una estrena amb moltes dificultats i que l’espectacle continue en gira un any i mig després d’haver-se estrenat i ara siga candidat als premis Max és una cosa que ens dona alegria”.

PublicitatTroballengua  

Policarpo ha justificat les cinc candidatures d’esta obra perquè “és un espectacle de gran envergadura, té molts elements i és una versió d’un clàssic però actualitzada i amb un repartiment molt generós”.

D’altra banda, la comèdia musical “Tic-Tac”, produïda per l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de València i que ja va ser un èxit de taquilla al Teatre Principal en desembre, ha rebut dos candidatures.

“Estem molt contents per les candidatures de estes dos produccions nostres que esperem que siguen nominacions. És un orgull i demostra la qualitat de les produccions del Teatre Escalante i de les que estem fent també al Teatre Principal”, ha afirmat la diputada de Teatres, Rosa Pérez.

Este any s’han presentat 395 espectacles al premis Max. Un total de 88 ja han sigut seleccionats per a participar com a candidats en esta primera fase. La gala d’entrega dels premis es celebrarà el pròxim 18 de juny.

 

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana