Alerta groga a Alacant i València per temperatures mínimes de fins a -4°

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha decretat alerta groga a partir d'aquesta mitjanit en part de les províncies d'Alacant i València per temperatures mínimes que poden arribar a 4 graus sota zero.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha decretat alerta groga a partir d’aquesta mitjanit en part de les províncies d’Alacant i València per temperatures mínimes que poden arribar a 4 graus sota zero.

Està previst que aquest dissabte la mínima puga arribar a -4 graus tant a l’interior nord com sud de la província d’Alacant, així com l’interior de València, amb una probabilitat de el 40 i el 70%, la qual cosa ha provocat que es declare l’alerta groga en aquestes zones fins a les 10.00 hores de demà.

A més, també hi haurà des de mitjanit alerta groga per temperatures mínimes de fins a -1 graus en el litoral nord de la província de València i igualment es mantindrà fins a les 10.00 hores del dissabte.

A partir d’aqueixa hora desapareixen les alertes en la Comunitat Valenciana i s’espera que el dissabte estiga poc nuvolós o buidat, amb temperatures mínimes amb pocs canvis o en ascens i màximes en ascens i gelades a l’interior, sense descartar alguna feble en el litoral.

El diumenge hi haurà intervals nuvolosos en el nord de Castelló, i en la resta, el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb temperatures en ascens i gelades febles a l’interior, segons Aemet.

Les previsions també apunten al fet que en el nord de Castelló, el vent bufarà del nord-oest moderat amb intervals de fort en el seu interior, mentre que en la resta, serà de component oest fluix.

Publicitat