Alerta groga per temperatures de fins a 38 graus en interior de València

L'alerta estarà vigent entre les 14 i les 20 hores, amb un grau de probabilitat d'entre el 40 i el 70 per cent

Els banyistes combaten la calor en una platja valenciana

L’interior de la província de València es troba en alerta groga per altes temperatures ja que es poden aconseguir els 38 graus, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

L’alerta estarà vigent entre les 14 i les 20 hores, amb un grau de probabilitat d’entre el 40 i el 70 per cent.

Durant la passada nit, les temperatures mínimes de la Comunitat van experimentar un lleuger a moderat ascens, excepte en alguns casos puntuals en poblacions de l’interior.

S’han registrat ascensos de tres graus a Xàtiva, Xàbia, Oliva i Polinyà, encara que per contra la mínima ha baixat tres graus a Castellfort i dos graus a Utiel.

Les temperatures mínimes més significatives registrades en la província de Castelló han sigut els 17 graus de Sogorb, els 19 de Castellfort, els 21 de Vinaròs i els 22 de Castelló.

En la província de València les mínimes més destacades han sigut els 13 graus d’Utiel, els 22 de Manises. els 23 de Polinyà, Oliva i Xàtiva i els 24 graus de València.

Les temperatures mínimes més significatives registrades en la província d’Alacant han sigut els 17 graus del Pinós, els 22 de Xàbia, Alacant i Rojals i els 23 graus del Altet.

Publicitat