13.1 C
Valencia

Alfafar aprova ajudes econòmiques per a persones autònomes

Les ajudes es dirigeixen tant a persones empadronades a Alfafar com a aquelles que duen a terme les seues activitats en el municipi.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfafar ha llançat una sèrie d’ajudes econòmiques per a persones autònomes, tan empadronades a Alfafar com les que presten els seus serveis en el municipi, amb la finalitat de fer front a l’efecte de la Covid-19 i veure-la per una ràpida reactivació de l’economia local.

Estes subvencions es dirigeixen a aquelles persones autònomes que hagen suspés l’activitat o hagen reduït la seua facturació en més del 50% respecte a la mitjana facturada en el mateix període de l’any anterior, a conseqüència de les mesures adoptades durant l’estat d’alarma.

- Publicitat -

Les persones interessades a sol·licitar estes ajudes podran fer-ho a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar fins al 15 de juliol a les 14.00 hores.

Segons les condicions amb les quals complisquen les persones sol·licitants, la quantia de les ajudes variarà:

- Publicitat -

D’una banda, s’atorgaran 300 euros per mes, màxim 600 euros, sempre que l’activitat s’haja vist afectada pel tancament d’establiments i l’activitat comercial es realitze dins del terme municipal d’Alfafar. Per a les persones autònomes empadronades a Alfafar, l’activitat de les quals es realitze fora del municipi, la quantia ascendirà a 150€ per mes, amb un màxim de 300 euros.

D’altra banda, es concediran 150 euros per mes, màxim 300 euros, quan hagen patit una reducció de la seua facturació de més del 50%. Les persones autònomes empadronades a Alfafar i l’activitat de les quals es realitze fora del municipi, la quantia serà de 75 euros per mes, amb un màxim de 150 euros.

- Publicitat -

A més, les persones beneficiàries que desenvolupen la seua activitat a Alfafar, que tinguen 5 o més persones a càrrec seu i mantinguen el 100% de la plantilla, podran accedir a una ajuda de 100 euros per persona, amb un màxim de 500 euros. Si no desenvolupen la seua activitat a Alfafar podran beneficiar-se d’esta ajuda de 100 euros per persona treballadora mantinguda, amb un màxim de 500 euros, quan la persona estiga empadronada en el municipi d’Alfafar.

I finalment, les persones empadronades a Alfafar amb activitat fora del municipi podran beneficiar-se d’una ajuda de 200 euros si canvien el seu domicili fiscal a Alfafar durant 2020 i mantenen el negoci durant 2021.

Amb estes ajudes, l’Ajuntament d’Alfafar reforça la seua aposta pel comerç local i de proximitat com a motor de l’economia del municipi.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià