9.6 C
Valencia

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El pla té com a objectiu per a 2030 reduir un 40% les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle.

L’Ajuntament d’Alfafar aprovarà per ple municipal el seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAUS) conforme als compromisos adquirits amb la seua adhesió voluntària al Pacte d’Alcaldes.

- Publicitat -

En el pla s’inclouen 31 actuacions que permetran reduir 14.411,27 tones de CO₂ del municipi i aconseguir l’objectiu de reducció del 50,22% de les seues emissions de GEH per a l’any 2030. La majoria de les actuacions es dirigeixen a reduir el consum energètic derivat de l’activitat de l’Ajuntament, així com el d’altres sectors inclosos en el PAUS com són el domèstic, els serveis, el transport i la indústria.

D’altra banda, el pla també contempla 8 actuacions d’adaptació al canvi climàtic que estan vinculades amb els següents sectors: aigua, urbanisme, agricultura i sector forestal, medi ambient i biodiversitat, salut i protecció civil. Amb estes actuacions, el municipi incrementarà la seua resiliència davant els diferents riscos i impactes causats pel canvi climàtic.

- Publicitat -

Els Ajuntaments adherits al Pacte d’Alcaldes assumeixen el compromís de reduir com a mínim un 40% les seues emissions de gasos d’efecte d’hivernacle (GEH) en 2030 respecte en 2005 i l’adopció d’un enfocament conjunt per a abordar la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià