Una caminada urbana saludable per a celebrar la Setmana de la Mobilitat d’Alfafar

La caminada, amb una durada del voltant d'una hora, ha finalitzat amb un esmorzar saludable en la zona d'oci Jaume I

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, Alfafar ha celebrat una nova caminada urbana pels carrers de la localitat amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre les diferents alternatives de mobilitat saludable i ecològica.

A les 09.00 h, des de la plaça de l’Ajuntament, s’ha iniciat una caminada organitzada per l’àrea d’Ordenació de Territori que ha comptat amb la presència de l’alcalde Juan Ramón Adsuara i dels regidors de Manteniment, Sanitat i Ordenació de Territori del consistori. Una hora després, per a finalitzar la ruta, els i les participants han pogut gaudir d’un esmorzar saludable en el Jaume I.

La caminada saludable organitzada hui se suma a altres accions dutes a terme per l’Ajuntament d’Alfafar i les regidories d’Urbanisme i Ordenació del Territori com la Campanya de Mobilitat Alfafar que va posar a la disposició de la ciutadania del “Metrominut Alfafar”, un pla que mesura les distàncies a peu entre diversos punts de la localitat del territori i que torna a estar disponible en el Sac de l’Ajuntament.

Ambdues accions busquen sensibilitzar a les i els veïns d’Alfafar de les opcions alternatives a l’ús del vehicle privat amb l’objectiu de reduir les emissions de gasos CO₂, la contaminació acústica i de fomentar el desenvolupament d’hàbits de vida saludable.

Publicitat