Alfafar celebra la tradicional Cavalcada de les seues Festes Majors

Algunes de les carrosses que s'han passejat hui per la localitat estaven participant en un concurs que tenia diversos premis en metàl·lic

Cavalcada Alfafar

Les Festes Majors de la localitat d’Alfafar porten des del passat 30 d’agost en marxa. Des d’eixe dia, són molts els veïns i veïnes que han pogut gaudir dels diferents actes i activitats programades. Esta vesprada ha sigut el torn de la tradicional Cavalcada, així com de la Mostra de Teatre de Carrer amb El Petit Circ, Katapulten i The Wolves junt a la banda de música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar.

Les carrosses participants en la cavalcada han iniciat el seu recorregut en la plaça de Vicente Blanch del municipi i han passat pels carrers de Mariano Benlliure, Ramón y Cajal, Julio Colomer, Pintor Sorolla, dels Furs i Francisco Vila El Morenet per a finalitzar en la plaça de l’Ajuntament. Des del principi fins al final, les carrosses han estat acompanyades de veïns i visitants que no volien perdre’s un dels actes més especials d’estos dies. Els carrers estaven plens de confeti i de famílies recollint els caramels que tiraven les diferents associacions del poble des de les carrosses.

Rovira  

Algunes de les carrosses que s’han passejat hui per Alfafar estaven participant en un concurs que tenia diversos premis en metàl·lic: 300€ per a la carrossa no llogada millor decorada, 200€ per a la millor comparsa disfressada i 100€ per a la millor disfressa individual, amb l’objectiu de premiar la creativitat dels participants per part de l’Ajuntament.

PublicitatJuega Limpio Orihuela