Alfafar finalitza les obres en el CEIP La Fila del Pla Edificant

Les actuacions han comptat amb un pressupost de més de 940.000 euros que redunden en un millor àmbit d'ensenyament per a l'alumnat d'Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut l’obra finalitzada en el CEIP La Fila englobada dins del Pla Edificant 2020. El grup constructor ha presentat els treballs a l’equip tècnic de l’ajuntament. Les actuacions en este centre educatiu han inclòs millores en la caldera, l’adequació en el sistema de calefacció, millores en els finestrals i la climatització, la instal·lació d’un ascensor en Infantil i Primària i la construcció d’un gimnàs i zona de pistes esportives.

Estos treballs de millora, que han comptat amb una inversió de Conselleria de més de 940.000 euros, es dediquen a la millora d’infraestructures en els centres educatius, amb la finalitat de proporcionar un espai d’ensenyament òptim per a l’alumnat.

Pla Edificant 2020

El Pla Edificant 2020 contempla accions en quatre centres públics del municipi: el CEI Rabisancho, el CEIP Orba, el CEIP La Fila i l’IES 25 d’Abril. Este programa de la Generalitat Valenciana suposa la inversió total de més de 3 milions d’euros en el municipi.
En el CEIP Orba les obres tenen un pressupost de quasi 1.300.000 € que es destinaran a actuacions de millora en l’edifici de secretaria, l’edifici principal, el de Moncloa, el d’Infantil, al pati i el gimnàs.

En l’IES 25 d’abril, les actuacions compten amb un pressupost de més de 700.000 € i consistiran en reparacions diverses, com la caldera, les reixes i enrajolats del gimnàs, així com nombrosos desperfectes al pati i els aularis de l’ESO i de Cicles. També en la construcció del Taller del Centre.

En el CEI Rabisancho el projecte contempla més de 130.000 € per a la reforma dels banys, el canvi del paviment del centre, de les aixetes de les aules, la porta d’entrada i la instal·lació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat.
Amb estes actuacions l’Ajuntament d’Alfafar treballa per a solucionar les deficiències dels centres educatius del municipi i millorar-los de manera significativa. Amb estes millores es busca garantir una educació de qualitat en el municipi d’Alfafar.

CatalanSpanish