Alfafar celebra el Dia de les Escriptores

L'Ajuntament d'Alfafar ha celebrat el Dia de les Escriptores amb un acte en el qual s'han realitzat diferents lectures de fragments d'obres escrites per dones.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les seues àrees d’Igualtat i Biblioteques ha celebrat el Dia de les Escriptores amb un acte en el qual s’han realitzat diferents lectures de fragments d’obres escrites per dones al llarg de la història.

En aqueix sentit, diferents associacions de dones i estudiants de 4t de Secundària del col·legi Vamar del municipi han participat en aquest acte homenatge a la Biblioteca Municipal d’Alfafar.

Rovira  

La iniciativa, a la qual Alfafar s’ha sumat enguany, se celebra des de 2016 i està promoguda per la Biblioteca Nacional al costat de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries (FEDEPE) i l’Associació Clàssiques i Modernes. Així, la commemoració es duu a terme el dilluns més pròxim a la festivitat de Teresa de Jesús, el 15 d’octubre, i té com a objectiu reivindicar la labor i el llegat de les escriptores al llarg de la història a partir de la lectura de fragments representatius de les seues obres.

A través d’esta mena d’iniciatives l’Ajuntament cerca fomentar i promoure la igualtat en els diferents àmbits de la societat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela