Alfafar celebra la seua II Ruta de la tapa

Un total de 10 comerços locals i 20 tapes diferents seran avaluades pel públic entre el 19 i 22 de juliol

Alfafar

Alfafar acollirà els pròxims 19, 20, 21 i 22 de juliol la segona edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa de l’ADL i la Taula de comerç en la qual un total de deu establiments de la localitat oferiran dues propostes gastronòmiques a la població.

Per a esta edició s’ha estipulat un preu fix per a totes les tapes que participen en el concurs que serà d’1.5€ o de 2€ en el cas que es consuma també una beguda. Una vegada degustades un mínim de 6 tapes, l’usuari podrà introduir la seua papereta votant a la seua tapa favorita i així entrant a participar en un concurs d’un sopar per a dues persones en l’establiment guanyador.

L’Ajuntament d’Alfafar pretén promocionar i fomentar el comerç hosteler i de restauració local a través d’accions que incentiven l’excel·lència dels seus productes i també impulsar la participació de la ciutadania en el desenvolupament comercial de la localitat.

Durant els pròxims dies, l’ajuntament repartirà díptics informatius sobre els comerços, les tapes concursants i la localització dels mateixos. A més, a través de les xarxes socials habilitades per a l’ocasió en Facebook i Instagram, s’oferirà informació detallada sobre la II Ruta de la Tapa.

Els comerços inscrits són: la Cafeteria Sultà, el Cafè Van Gogh, La Tortillería, el Bar Calvo, el Cafè Casa Vella, el Centre Casino Cultural, el Soho, El Bar Restaurant Reis-k, la Taverna Extremenya L’Alzina i el Pomodoro. Els horaris d’atenció seran: de 18 a 21h el dijous 19, d’11 a 14 i de 18 a 21 el divendres 20 i el dissabte 21, i d’11 a 14h el diumenge.

Publicitat