Alfafar celebra Sant Antoni

Un any més, des de l'àrea de Cultura s'ha organitzat la benedicció d'animals com a celebració de la festivitat de Sant Antoni.

Alfafar ha sigut un dels últims a celebrar aquesta festivitat a causa del calendari de benediccions de l’Horta Sud. Així i tot, moltes persones han volgut acostar-se fins a Alfafar per a beneir a les seues mascotes.

El diumenge a les 9:30 hores del matí, es va fer la concentració de carros i carretes en el carrer Mariano Benlliure, on totes les persones assistents van poder gaudir d’un esmorzar tradicional. A les 12:30 hores va començar la beneïda d’animals en la porta de l’església de la Mare de Déu del Do i amb la col·laboració del rector d’aquesta església. Ací es van veure famílies que van voler beneir a les seues mascotes. Precedits d’un grup de tabals i dolçaines, vam veure desfilar des de canaris, tortugues, gats o gossos, en primer lloc i posteriorment animals de grans dimensions com a cavalls o mansos.

Totes les persones que van participar de la benedicció van tenir un detall, com a llaminadures per a les i els més xicotets.

Aquest esdeveniment que congrega a veïns i veïnes d’Alfafar i pobles adjacents és una de les cites més esperades per les i els alfafarenses.

Publicitat