15.7 C
Valencia

Alfafar nomena el centre de formació “Mestra Emilia Fenoll”

Emilia Fenoll va visitar les aules del centre al qual dona nom en el qual es realitzen diverses formacions per a millorar l'ocupabilitat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat la denominació oficial del Centre de Formació per a l’Ocupació “Mestra Emilia Fenoll”. Esta denominació va ser aprovada en ple el mes de setembre passat com a reconeixement a la trajectòria professional de Donya Emília com a mestra de primària en centres educatius d’Alfafar, la labor educativa dels quals es recorda amb afecte i admiració per part de pares i alumnat.

Donya Emilia ha visitat les instal·lacions del centre de formació situades al carrer Mariano Benlliure, 25. Les aules acullen diverses formacions per a millorar les oportunitats d’ocupabilitat de les persones desocupades d’Alfafar. Les persones beneficiàries d’estes formacions reben classes teòriques i pràctiques, on apliquen els coneixements adquirits.

Emilia Fenoll Andrés va exercir la docència a Alfafar des de 1969, primer en el Grup Escolar José Ibáñez Martín i posteriorment en el Col·legi Públic La Fila, on va romandre vint-i-nou anys fins a la seua jubilació en 1998. Així mateix, ha destacat per la seua implicació en la lluita contra el càncer durant quinze anys i la seua labor en la Pastoral de la Salut, pel que va ser reconeguda amb el Premi Dona Rellevant d’Alfafar en 2012.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que “el nom de Donya Emilia Fenoll representa l’enfocament de desenvolupament local a través del coneixement que ha d’inspirar el treball realitzat en les noves aules”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Malestar en les xarxes socials per un vídeo que insinua l’afinitat política dels estudiants candidats a les eleccions de l’UJI

La publicació és d'un nou grup d'estudiants "independents" que baix les sigles PEI-CiT denúncia les "propostes populistes" d'altres candidatures que apunten a millorar aspectes, com la baixada les taxes universitàries, sobre les que "no tenen competència".

Sanitat registra 1.815 nous casos de coronavirus i 1.647 altes en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 207 a Castelló; 540 a Alacant i 1.068 a la província de València.

Segueix avant la denúncia presentada contra el contractista Enrique Ortiz per sobrecostos en les obres del teatre Calderón

L'Audiència Provincial admet el recurs de l'Ajuntament contra l'arxivament de la causa pels sobrecostos en les obres del Calderón

Benicarló regularà la utilització agrícola de fangs procedents de la depuració d’aigües residuals

La modificació de l'Ordenança també inclou la regulació de les explotacions apícoles, que, d'acord amb la normativa autonòmica, han de comptar amb l'autorització pertinent.

L’UJI commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

La Universitat Jaume I de Castelló ha commemorat el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb diverses activitats per a conscienciar la comunitat universitària sobre aquesta epidèmia que encara constitueix un problema de salut pública a escala mundial.
- Advertisement -

: Valencià