Alfafar millora les instal·lacions dels seus col·legis públics

Estes actuacions, que es realitzen per a millorar l'espai educatiu d'Alfafar, són a càrrec de la regidoria de manteniment

ADECUACION_COLEGIOS_ALFAFAR
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme actuacions de manteniment i reforma en els col·legis públics Orba i La Fila.

En el cas del CEIP Orba, escola pública d’educació infantil i primària, es realitzaran actuacions de pintura, neteja i adequació de 27 aules, 2 despatxos, del menjador, i de l’accés tant al gimnàs com als edificis, als vestuaris i a la recepció.

Pel que fa al col·legi La Fila, es duran a terme actuacions de neteja, pintura i adequació de les aules d’educació infantil, de l’aula d’idiomes i també obres completes de reforma de la cuina, amb canvi d’estructura, xapat, paviment i ventilacions noves. Estes obres en la cuina, li permetran al centre realitzar el seu propi menjar i no hauran de dependre de servei d’àpats extern, tal com havia sol·licitat el centre escolar.

Estes actuacions, realitzades per l’àrea de manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar, es realitzen el mes d’agost per a no interrompre el curs escolar. Així, se sumen a altres actuacions d’inversió que el consistori realitzarà en els col·legis, com les actuacions del Pla Edificant, on s’invertiran més de 3,5 milions d’euros en els quatre col·legis públics de la localitat, o l’adequació de l’aula de 2 anys a l’Escola d’Educació Infantil Rabisancho, novetat per a este curs 2018-2019.

A través d’estes actuacions l’Ajuntament pretén garantir una millora significativa d’aquests centres escolars i aconseguir així, unes instal·lacions educatives dignes per a l’alumnat, apostant per l’educació de qualitat en el municipi d’Alfafar.

Publicitat