Alfafar comença les obres d’ampliació del carril bici

A més, amb un pressupost total de 63.442,68 €, s'han iniciat les obres de millora de l'asfaltat i la pintura viària als carrers Segorbe, Ciutat de Calataiud, Constitució, Creu Roja, Fermín Vilar, Joanot Martorell i 8 de març

Publicitat

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha començat les obres d’ampliació del carril bici del municipi que connectarà el nucli urbà, tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l’avinguda Pep de L’Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc).

Aquest projecte, que finalitzarà el mes vinent de novembre, s’emmarca en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) d’Alfafar aprovat en Ple i cerca potenciar les sinergies amb les vies ciclistes ja existents en un entorn de 2 km, afavorint l’ús de la bicicleta com mig alternatiu als desplaçaments motoritzats.

PublicitatRovira  

D’aquesta forma, l’Ajuntament, a més de donar resposta a les demandes de la ciutadania, compleix una de les accions recollides en un pla municipal que té com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles en el municipi que alhora siguen compatibles amb el creixement econòmic i la protecció del medi ambient. Uns principis també compartits per l’associació “Xarxa Ciutats per la Bicicleta” de la qual Alfafar forma part.

Amb la posada en marxa d’aquest projecte l’Ajuntament d’Alfafar atén a més les peticions recollides a través de l’àrea de Participació Ciutadana que demandaven, especialment des del sector més jove del municipi, una millor i més segura connexió entre Alfafar i la seua zona comercial.

Alfafar inicia el reasfaltat i millora de diversos carrers del Barri Orba i Alfalares

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha iniciat les obres d’urbanització i millora de diferents vies dels barris Orba i Alfalares del municipi, una inversió amb la qual el consistori continua treballant en el seu compromís de convertir Alfafar en un municipi més amable, modern i segur per a la ciutadania que millore les condicions generals dels espais i vies urbanes.

Amb un pressupost total de 63.442,68 euros, l’actuació recull la millora de l’asfaltat i pintura viària dels carrers Segorbe, Ciutat de Calataiud, Constitució, Creu Roja, Fermín Vilar, Joanot Martorell i 8 de març, que romandran tallades al trànsit durant el període de duració de les obres que no haurà d’estendre’s més de 60 dies des del seu inici, com estableix el contracte signat amb l’empresa adjudicatària.

Les obres s’inclouen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat en ple per unanimitat de tots els grups. Aquest document recull un conjunt d’actuacions que tenen com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles en el municipi que alhora siguen compatibles amb el creixement econòmic i la protecció del medi ambient per a incrementar la qualitat de vida de les i els veïns.

Les accions en els diferents carrers dels barris Orba i Alfalares se sumen a les diferents inversions de millora de les vies urbanes i dels espais públics que ha emprés l’Ajuntament en els últims mesos com les obres d’adequació d’accessibilitat de l’av. Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blanch, la repavimentació de nombrosos carrers, el conveni signat amb l’ajuntament de Benetússer per a dur a terme conjuntament les obres de millora del túnel de l’av. Reyes Católicos o l’actuació de rehabilitació integral i musealització de la històrica Alqueria del Pi.

PublicitatJuega Limpio Orihuela