lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar comença les seues festes patronals

Enguany tindrà un paper important l’edifici de l’Ajuntament, en complir-se 150 anys de la seua construcció.

Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar ha publicat el programa de les festes patronals i populars en el tradicional llibret, que es podrà arreplegar a partir d’avui tant en l’Ajuntament com en el SAC del barri Orba.

Enguany les festes seran especials, ja que l’edifici de l’Ajuntament celebra enguany el 150 aniversari de la seua construcció. Per aquest motiu, tindrà un important paper durant les celebracions. Una altra de les novetats és la creació de l’“Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar” que ens permetrà conéixer aquesta modalitat esportiva amb una exhibició per l’Albufera.

Pel que fa a la programació, les festes tenen un gran i variat nombre d’actes. D’una banda, les activitats esportives cobren cada any major importància, per la qual cosa durant totes les festes es podrà participar en els campionats de billar, petanca, voleibol, escacs, marxes cicloturistes o el VI Gran Fons Nocturn i la V Volta a Peu Nocturna, entre altres. Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violència de gènere.
Tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos, com els trasllats de la Verge i Sant Sebastià i la processó de la patrona d’Alfafar, la Mare de Déu del Do. Respecte als actes culturals, se celebraran les actuacions de “Seguretat Social”, “La Tribu” i diverses nits on el protagonista serà l’humor.

L’Ajuntament d’Alfafar anima a les i els alfafarenses a participar en els actes programats i espera que gaudisquen de les Festes 2017.

Últimas noticias

Contenido relacionado