Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Estes accions formatives tenen com a finalitat potenciar la relació entre comerciants locals i l’Administració Electrònica.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) d’Alfafar, ha realitzat el curs formatiu “La signatura digital”, una formació homologada en modalitat en línia dirigida a millorar les habilitats de les persones autònomes d’Alfafar per a relacionar-se amb l’Administració Pública a través de mitjans telemàtics.

Un total de 9 comerciants han participat en este curs, impartit per la consultora Àrea Formació, amb una duració de 20 hores en les quals han aprofundit en les diferències i utilitats del certificat i signatura electrònics, la normativa sobre comerç electrònic a Espanya, així com les necessitats de sistemes de seguretat en l’empresa.

Esta formació és el resultat de la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alfafar i la consultora Àrea Formació per a la publicitat i difusió de l’activitat, amb l’objectiu d’arribar de forma més eficaç a les persones treballadores autònomes del municipi.

Esta actuació mostra l’aposta de l’Ajuntament d’Alfafar per a facilitar als comerciants locals els coneixements necessaris perquè puguen tramitar de manera telemàtica, una realitat que es fa més necessària que mai donat el context actual de restriccions per la crisi sanitària per la Covid-19.

CatalanSpanish