18:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar completa la primera fase de repartiment de menjar en plena onada de calor

Durant estos dies Alfafar ha estat duent a terme el repartiment d’aliment entre les famílies d’Alfafar que més ho necessiten, gràcies a un grup de voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de fer el lliurament.

Des de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha procedit durant estos dies al repartiment d’aliments que ve fent-se en diferents fases al llarg de l’any a través del “Pla d’Ajuda Alimentària a les persones més necessitades en la Unió Europea”, al que el municipi està adherit.

Els aliments que es lliuren són productes de primera necessitat i no peribles, com a cigrons, arròs, mongetes, llet, galetes, tomaca fregida en conserva, oli d’oliva o crema de verdures, entre altres. A més per a aquelles famílies que tenen menors de dos anys, també se’ls lliuren productes especials per a l’alimentació del xiquet o xiqueta, com potitos, llet de continuació o cereals.

Fina Carreño, regidor de Benestar Social, agraeix el treball de totes i tots els voluntaris que duen a terme este repartiment, ja que sense elles i ells açò no seria possible.

Les persones que ací acudeixen són veïns i veïnes d’Alfafar que es troben en una situació de vulnerabilitat. L’Ajuntament d’Alfafar s’encarrega de tramitar les sol·licituds i també de l’organització i repartiment dels aliments. Les persones encarregades de fer el repartiment són voluntaris i voluntàries del municipi, alguns formen part d’algunes associacions i uns altres són veïns i veïnes d’Alfafar.

Últimas noticias

Contenido relacionado