Alfafar adequa l’espai infantil de la Biblioteca Municipal central

L'actuació, que es troba recollida en la rehabilitació integral i restauració de l'edifici, s'havia demorat a causa de dificultats administratives en el procés.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha dut a terme l’adequació de l’espai infantil de la Biblioteca Municipal central. L’actuació, que ha comptat amb un pressupost de prop de 4.000€, ha consistit en la reparació del sòl i la renovació del mobiliari. Este últim punt encara està pendent de realitzar a l’espera de situar en este espai les prestatgeries i la resta de mobiliari previst. Així, l’espai infantil obrirà les seues portes al públic quan compte amb tot l’equipament necessari en la seua adequació.

En eixe sentit, i a causa de la ubicació d’esta àrea dins de la biblioteca, l’edifici havia romàs tancat durant la setmana passada i hui ha obert les seues portes per a l’ús i gaudi del veïnat.
La rehabilitació integral i restauració de la Biblioteca Municipal central d’Alfafar, antic Sindicat Arrosser i declarat Bé d’Interés Cultural, va finalitzar fa mesos, però a causa de diferents dificultats administratives quedava per adequar l’espai infantil.

PublicitatRovira  

En el marc d’esta actuació, que va estar dividida en tres fases, es va dur a terme la reparació i sanejament de la coberta, l’arranjament i recuperació del sòl original de la sala principal, la millora de l’accessibilitat de la porta principal i de les condícies, la restauració de les fusteries exteriors i interiors de totes les estades de la Biblioteca, i la recuperació de la pintura original de la façana.