19:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar inicia el camí per a les pròximes falles 2018

Alfafar ja té als qui seran els presidents per a les falles 2018 i a la nova presidenta de la Junta Local Fallera d’Alfafar.

Durant el mes d’abril les set comissions falleres del municipi han triat als quals seran els presidents per a les falles del 2018. S’estrenen en el càrrec per a les pròximes falles Marcos González, de la falla La Fila, i Juan Carlos Nieto, de la falla Pensat i Fet.

Es mantenen en el càrrec de presidents Pedro Daurat de la falla Sant Jaume, José David Díaz de la falla El Sequer, Raúl Guerrero de la falla L’Amistat, Felipe Medina de la falla Hort del Comte i Federico Buch de falla Parc Alcosa.

A més, enguany s’han celebrat eleccions a la Presidència de Junta Local Fallera d’Alfafar, tal com marca el Reglament Faller d’Alfafar. La candidatura presentada per Aránzazu Óscar Benito ha sigut la seleccionada per la majoria dels presidents de les set comissions del municipi, sent la triada per a ser la nova presidenta de Junta Local Fallera d’Alfafar per als exercicis 2018 i 2019.

Amb l’elecció de presidents i de la nova presidenta de la Junta Local Fallera d’Alfafar, s’inicia el camí per a les pròximes falles 2018.

Últimas noticias

Contenido relacionado