Alfafar celebrarà les seues Festes Patronals i Populars del 30 d’agost al 17 de setembre

Els tradicionals focs artificials marcaran l'obertura dels barracons i l'inici de la festa

Alfafar es prepara un any més per a viure les seues Festes Patronals i Populars. Del 30 d’agost al 17 de setembre, la localitat celebrarà els seus dies més especials amb un ampli programa compost d’actes religiosos, espectacles, exposicions i activitats per a totes les edats.

El pròxim 30 d’agost tindrà lloc la inauguració d’estes festes tan esperades pels veïns i veïnes d’Alfafar amb els tradicionals focs artificials, els quals marcaran l’obertura dels barracons i l’inici de la festa. Eixa mateixa nit es podrà gaudir de la coneguda orquestra La Tribu, que posarà veu i música a la vetlada inicial.

Rovira  

El primer cap de setmana estarà marcat per diferents activitats esportives. El dissabte 31 se celebrarà la VI Regata – Exhibició de Vela Llatina en l’Albufera, així com el partit de futbol benèfic a favor de la lluita contra el càncer, mentre que el diumenge serà el torn de la IV Marxa Cicloturista i el Campionat local de tir.

A més, eixe mateix dissabte 31 també comptarà amb el festival de paelles i la disco festa, així com amb el trasllat de les imatges processionals des de la Casa de la Mare de Déu al temple parroquial en companyia de la banda de música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar. El diumenge 1 se celebrarà la missa en honor a Sant Sebastià.

El dilluns 2 de setembre es podrà gaudir de la Festa de la Font, on es commemora el descobriment de l’aigua en el municipi, mentre que el dimarts 3 es podrà veure una autèntica exhibició de gimnàstica rítmica i la pel·lícula Aquaman al carrer. El dimecres 4 destaca l’Entrà de la Murta i el posterior Correfoc a càrrec dels Dimonis de Mislata.

Seguint amb les activitats, el dijous 5 tindrà lloc al matí el Torneig de Petanca Dulcinea, mentre que a la nit serà la tradicional Botifarrà organitzada pels Clavaris Sant Sebastià 2019. D’altra banda, el dia 6 serà el torn de la cavalcada.

El dissabte 7 se celebrarà l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Do, fent posteriorment el pregó i cant d’albaes a l’església, i el diumenge 8 serà la Missa Major a les 12h i a les 22h la solemne processó.

Estes són sol algunes de les moltes activitats que tindran lloc durant estos dies a Alfafar. Ací es pot visualitzar el programa de festes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela