Alfafar es converteix en el punt de trobada d’escriptors i editorials amb la seua VIII Fira del Llibre

Este esdeveniment, que enguany se celebra del 12 al 14 d'abril, s'ha convertit en un referent en tota la comarca

Esta vesprada obrirà les seues portes la VIII Fira del Llibre d’Alfafar, una iniciativa que naix des de l’àrea de Cultura de la localitat i que cada any rep més participació. Este esdeveniment, que enguany se celebra del 12 al 14 d’abril, s’ha convertit en un referent en tota la comarca.

L’Ajuntament d’Alfafar ofereix cada any un espai on es reuneixen escriptors consolidats, entitats locals, editorials xicotetes i comerços dedicats al sector. Durant el cap de setmana, tots els veïns i veïnes podran gaudir d’una extensa programació que té com a principal objectiu fomentar la lectura en totes les edats.

Rovira  

La Fira començarà hui a les 18h amb un espectacle infantil a càrrec del Mag Ati i El loco de Mimo. A partir de les 19:30h, el dibuixant Paco Roca signarà llibres, i a les 22:30h serà el torn de l’actuació en acústic de Seguridad Social.

El dissabte tindran lloc presentacions de llibres, col·loquis, signatures d’autors i sessions de compte-contes de la mà del periodista Antonio Pampliega; l’autora Anna Moner, Premi Ciutat d’Alzira amb la novel·la ‘La mirada de vidre’ (2019), o Marta Querol, una de les 10 finalistes del Premi Planeta en l’edició de 2007, entre altres. El punt musical el posarà l’actuació de Luke&Dave.

L’últim dia de la Fira també es podrà assistir a diverses presentacions de llibres, com a ‘Remos de Plomo’ de Susana Gisbert Grifo, una fiscal especialitzada en violència de gènere, o ‘El susurro de la luz en la oscuridad’ de C.M. Fournier. A més, l‘Orquestra de Pols i Pua Celia Giner delectarà al públic amb un concert.

DIPTICO 8ª FERIA DEL LIBRO 2019 PARA REDES SOCIALES
PublicitatJuega Limpio Orihuela