Alfafar celebra la Fira Medieval de Sant Sebastià

Entre el divendres 17 i el diumenge 19 la *Plaça de l'*Ajuntament d'Alfafar acollirà la Fira Medieval.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Cultura, organitza durant el cap de setmana la Fira Medieval amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar.

La Fira Medieval, que estarà en marxa des de la vesprada del divendres, quedarà oficialment inaugurada el dissabte 18 a partir de les 12.00 hores. Un acte, que donarà pas a nombroses activitats programades en horari de matí i vesprada entre les quals s’inclouen cercaviles teatrals, sessions de contacontes, espectacles de recreació històrica, teatre de titelles o exhibicions d’ocells rapaços i de lluita de cavallers.

PublicitatRovira  

A més, durant tot el cap de setmana, els veïns i veïnes del municipi podran gaudir del tradicional mercat amb diversos llocs gastronòmics i artesanals i de múltiples demostracions i tallers d’oficis antics tant àrabs com cristians.

L’Ajuntament d’Alfafar vol convidar a les i els veïns del municipi a participar en una de les cites festives més esperades i concorregudes del nostre municipi que, un any més posa, a la disposició de tota la ciutadania una àmplia oferta d’oci, cultura i gastronomia per al gaudi de tota la família.

Pots accedir a la programació de la Fira Medieval de Sant Sebastià ací.