Alfafar guanya un recurs de més 450.000 euros

Amb la desestimació del recurs, els tribunals eximeixen al consistori del pagament de la quantitat sol·licitada i condemnen al despatx d'arquitectes a pagar les costes del procés judicial

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha dictaminat a favor de l’Ajuntament d’Alfafar en el recurs d’apel·lació interposat per Fran Silvestre Navarrés Arquitectes pel qual el despatx d’arquitectes de València sol·licitava més de 450.000 euros al consistori pel projecte de Centre d’Art i Auditori d’Alfafar que no es va dur a terme.

Com s’ha fet públic, a més de desestimar el recurs i eximir a l’Ajuntament d’Alfafar del pagament de prop de mig milió d’euros que se li sol·licitava, la sentència, de la qual es va donar compte a la junta de govern del consistori en la seua sessió d’ahir dimecres, obliga a Fran Silvestre Navarrés Arquitectes a fer-se càrrec de les costes processals.

El Tribunal no solament ha dictaminat a favor del consistori en el recurs, sinó que a més confirma els Decrets d’Alcaldia dels anys 2014 i 2015 en els quals l’Ajuntament no accedia al pagament sol·licitat per l’empresa per un projecte, el de l’Auditori Municipal, que finalment no es va executar.

Així, la sentència del TSJCV ha donat la raó a l’Ajuntament d’Alfafar que al llarg de tot el procés judicial ha defensat que únicament es va contractar la redacció del projecte bàsic i el projecte d’execució en la seua primera fase, per la qual cosa la xifra reclamada pel despatx d’arquitectes era desmesurada, ja que no es va contractar la fase 2 d’execució ni la posterior direcció d’obra.

Publicitat