18:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar impulsa la participació juvenil a través d’una formació en associacionisme i emprenedoria social.

Alfafar va iniciar el dissabte dia 8 d’abril un curs per a l’Associacionisme Juvenil inclòs en el projecte “Participació juvenil: iniciatives, associacionisme i emprenedoria social” de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar.

Aquest curs, dirigit a la joventut del municipi de fins a 30 anys, està basat en una metodologia de recerca-acció participativa en la qual els i les joves seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. Se cerca promoure la reflexió i consciència social en els i les joves del municipi sobre el qual els envolta per a la posterior engegada d’iniciatives juvenils de caràcter social.

El curs es va impartir en l’Espai Jove d’Alfafar i va tenir una durada de 60 hores, durant les quals es va capacitar als i les participants per al disseny i engegada de projectes d’emprenedoria social que generen un impacte positiu en la població jove, a través de tallers teòric-pràctics i assessoria individualitzada a cada projecte.

Un dels objectius principals del projecte és promoure una consciència social perquè ajuden al municipi des de la seua pròpia perspectiva i oferir una comunicació i interacció entre el col·lectiu juvenil i la resta de col·lectius per a una millora de la participació juvenil en el municipi d’Alfafar que perdure mitjançant la creació d’associacions juvenils i prestadores de serveis a la joventut.

Últimas noticias

Contenido relacionado