Alfafar inicia una campanya de control i neteja de solars

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Sanitat, ha iniciat una campanya de control i neteja dels diferents solars del municipi. Amb esta mesura preventiva, l’Ajuntament pretén evitar l’expansió de plagues de mosquit, així com el risc de possibles incendis, totes dues circumstàncies habituals durant períodes d’altes temperatures.

Esta campanya de control de la neteja i el condicionament no solament es durà a terme en els solars de titularitat municipal, sinó també en els de propietat privada.

D’esta forma, s’ha iniciat la inspecció tècnica per a, posteriorment, elaborar els diferents informes sobre l’estat dels terrenys. Els tècnics de l’àrea de Sanitat, en el cas dels solars de propietat privada, es posaran en contacte amb les i els propietaris de les parcel·les que requerisquen neteja.

Una vegada nets els solars, els propietaris hauran de presentar una instància i des de la brigada de Manteniment de l’Ajuntament es revisarà que les parcel·les estan en les condicions adequades. Si transcorreguts 15 dies des de l’avís al propietari este no realitza la neteja, s’iniciarà subsidiàriament des del consistori.

Estes accions demostren l’aposta de l’Ajuntament d’Alfafar per mantenir un entorn més net i amable amb la ciutadania, a més de contribuir a millorar l’aspecte dels terrenys no edificats i, sobretot, a les mesures de prevenció d’incendis i d’expansió del mosquit pròpies del període estival.

CatalanSpanish