La Setmana del Major torna a Alfafar plena d’activitats per als més grans de la localitat

Ball, esport i tallers per a l'envelliment actiu són algunes de les activitats programades durant la setmana

La Setmana del Major 2018, organitzada per l’Ajuntament d’Alfafar a través de l’àrea de Majors, se celebrarà de l’1 al 5 d’octubre amb motiu del Dia Internacional de les Persones d’Edat. Al llarg de tota la setmana pròxima, les i els majors de la localitat podran gaudir d’un variat programa d’activitats.

El dilluns s’iniciarà la programació amb l’exhibició a partir de les 10.00 h al parc Sanchís Guarner dels tallers ‘Més vida als anys’, una activitat amb la qual es pretén donar a conéixer els tallers per a un envelliment actiu que programa la regidoria de majors al llarg de tot l’any.

En este mateix sentit, el dimarts es realitzarà la xarrada informativa ‘Sexualitat i Relacions en l’edat madura’ a càrrec del psicòleg i sexòleg, Vicente Gascó a la Sala Sanchís Guarner a partir de les 17.30 h.

Dimecres, dijous i divendres, per la seua part, queden reservats a activitats de caràcter lúdic i esportiu com la inauguració el dia 3 d’octubre a partir de les 18.00 h del Ball de Majors en el Centre Municipal de Majors i l’I Campionat Mixt de Petanca els dies 4 i 5. Cada equip estarà format per 2 dones i 1 home i se celebrarà en les Pistes de Petanca del Parc de les Palmeres.

El dijous a partir de les 9.00 h tindran lloc les inscripcions dels participants i el sorteig que començarà a la competició. El divendres se celebraran les semifinals i la final del campionat.

La Setmana del Major és una iniciativa que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Publicitat