La dona i el cinema protagonitzen les jornades culturals de Dones en marxa d’Alfafar

Del 28 de gener fins al 7 de febrer es duran a terme en l'Espai d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alfafar diverses activitats culturals d'entrada lliure entorn de la dona i el cinema.

Dilluns que ve 28 de gener tindrà lloc la inauguració de les jornades culturals 2019 que organitza l’associació Dones en marxa en col·laboració amb l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar, un acte que donarà va passar a deu dies d’activitats gratuïtes vinculades a la dona que inclouran projeccions de curtmetratges, presentacions literàries i col·loquis amb diversos especialistes o professionals del món del cinema.

Així, els dies 29 i 30 de gener tindran lloc les taules redones dedicades al paper de la dona al cinema, així com al seu protagonisme en la filmografia de Berlanga. L’actriu Luisa Gavasa, la guionista Virginia Yagüe, l’escriptora Guillermina Royo-Vilanova i els cineastes Josevi García Herrero i Rafael Maluenda seran alguns dels ponents convidats.

La projecció de curts i el col·loqui sobre l’accés de la dona al mediometraje i curtmetratge, que comptarà amb les intervencions de Sara Mansanet, directora del Festival Internacional de Metratges “La Cabina” i de Laura García Andreu i Inés Peris, directora i guionista de Motherhood, se celebraran el divendres 1 de febrer.

A més d’una nova taula redona coordinada per la periodista cultural i directora de la revista L’Hype, Eva Peydró, del dilluns 4 de febrer, les jornades finalitzaran els dies 5 i 7 de febrer amb la presentació del llibre El quart tret de Javier Lacomba i la tertúlia literària “Deesses del Cel·luloide” amb les intervencions del Taller de Lectura i Poesia de l’Espai d’Igualtat i Marina Lomar com a autora convidada.

Totes les activitats de caràcter gratuït programades per l’associació Dones en marxa se celebraran en l’Espai d’Igualtat d’Alfafar, en la c/ del Sol núm. 10, a partir de les 18.30 h.

Publicitat