5.9 C
Valencia

Alfafar finalitza les obres del CEI Rabisancho amb una inversió addicional de 70.000 euros

El consistori reclamarà a la Conselleria l'import addicional invertit per a garantir la continuïtat dels treballs i el ràpid accés de l'alumnat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, ha executat les obres contemplades dins del Pla Edificant 2020 del CEI Rabisancho amb una inversió addicional de 70.000 euros. El consistori ha realitzat este desemborsament després de detectar una sèrie d’imprevistos en l’estructura de l’edifici, amb la fi garantir la continuïtat de les obres i un ràpid accés de l’alumnat. Este import es reclamarà a Conselleria com a organisme titular de l’edifici.

Les regidories d’Educació, Urbanisme, Serveis econòmics i Manteniment han treballat conjuntament amb la Direcció del centre i tècnics de Conselleria amb la finalitat d’executar els treballs addicionals com més prompte millor. Així, la col·laboració de totes les àrees ha permés una execució ràpida del projecte i incorporació de l’alumnat.

Les obres, pressupostades inicialment en 131.235 euros, incloïen la reforma dels banys, el canvi del paviment del centre, de les aixetes de les aules, la porta d’entrada i la instal·lació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat.

En donar inici a les obres i realitzar un tast per a la instal·lació de l’ascensor es van localitzar els defectes en l’estructura de l’edifici, la qual cosa va suposar un lleuger endarreriment en l’execució d’estes. Este pressupost es va ampliar amb l’avançament de l’Ajuntament per a poder executar l’obra amb la rapidesa més gran.

- Publicitat -

Estos treballs addicionals han suposat un lleuger retard en l’inici presencial de la docència. Les primeres setmanes del curs, l’alumnat d’infantil va rebre recursos proporcionats pel centre per a treballar a casa. Des de llavors, s’ha realitzat una incorporació progressiva dels diferents nivells a mesura que els espais han estat disponibles i accessibles al públic de manera segura.

L’Ajuntament d’Alfafar reafirma així el seu compromís amb la qualitat de l’educació en els seus centres i el benestar de l’alumnat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,291FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un fong inutilitza la meitat de les UCI de l’hospital General de Castelló

Fonts internes del centre hospitalari han indicat a Actualitat Valenciana que s'ha detectat un focus de candida auris (un tipus de fong) en 2 de les 4 UCIS

Entra durant la nit a una nau industrial a Benaguasil i acaba rescatat pels bombers

La persona que va entrar a la nau va caure des d'una altura de 7 metres.

Un home ferit en xocar el seu cotxe amb un porc senglar que va envair la carretera a Sant Mateu

Un home de 34 anys va resultar ferit anit després de xocar el vehicle amb el qual circulava amb un senglar en el terme municipal de Sant Mateu.

Publicats els resultats del C1 de valencià de la JQCV

Ja es poden consultar els resultats de l'examen C1 de valencià de la Junta Qualificadora.

Torrent enforteix el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

L'objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i previndre a la ciutadania del municipi amb una sèrie d'actes i activitats significatives.
- Advertisement -

: Valencià