Alfafar obri al trànsit el túnel que connecta amb Benetússer

Alfafar i Benetússer han assumit de manera conjunta les obres de millora i urbanització del túnel que connecta el final de l'avinguda Reyes Católicos d'Alfafar i l'inici de l'avinguda Alfafar del municipi de Benetússer.

Publicitat

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme i en col·laboració amb l’Ajuntament de Benetússer, ha obert el trànsit en el túnel que connecta el final de l’avinguda Reyes Católicos amb l’inici de l’avinguda Alfafar del municipi de Benetússer, la principal via de trànsit entre totes dues localitats.

Des de feia unes setmanes, el túnel estava tancat al trànsit degut a les obres de millora i urbanització que s’estaven realitzant en aquesta ubicació. L’actuació, que s’ha realitzat a través del programa d’ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS), ha inclòs, entre altres millores, la rehabilitació de clivelles i blandones del ferm del túnel mitjançant el fresat i repavimentat de la zona, la reparació i pintura de les baranes que separen la calçada de la vorera elevada i protegida per al trànsit de vianants i l’arranjament de les deficiències en el sistema d’il·luminació.

PublicitatRovira  

A través d’esta mena d’actuacions, l’Ajuntament cerca realitzar una millora general de les condicions, la qualitat de vida i la seguretat viària dels ciutadans i ciutadanes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela