28.2 C
Valencia

Alfafar obri al trànsit el túnel que connecta amb Benetússer

Alfafar i Benetússer han assumit de manera conjunta les obres de millora i urbanització del túnel que connecta el final de l'avinguda Reyes Católicos d'Alfafar i l'inici de l'avinguda Alfafar del municipi de Benetússer.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme i en col·laboració amb l’Ajuntament de Benetússer, ha obert el trànsit en el túnel que connecta el final de l’avinguda Reyes Católicos amb l’inici de l’avinguda Alfafar del municipi de Benetússer, la principal via de trànsit entre totes dues localitats.

Des de feia unes setmanes, el túnel estava tancat al trànsit degut a les obres de millora i urbanització que s’estaven realitzant en aquesta ubicació. L’actuació, que s’ha realitzat a través del programa d’ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS), ha inclòs, entre altres millores, la rehabilitació de clivelles i blandones del ferm del túnel mitjançant el fresat i repavimentat de la zona, la reparació i pintura de les baranes que separen la calçada de la vorera elevada i protegida per al trànsit de vianants i l’arranjament de les deficiències en el sistema d’il·luminació.

A través d’esta mena d’actuacions, l’Ajuntament cerca realitzar una millora general de les condicions, la qualitat de vida i la seguretat viària dels ciutadans i ciutadanes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià