Alfafar millora la pintura viària del municipi amb treballadors dels programes EMCORP i EMCORD

L'actuació, la finalitat de la qual és calmar el trànsit i millorar la seguretat dels vianants, s'està realitzant sota un estudi realitzat per la Universitat de València

Alfafar ha iniciat aquesta setmana una actuació per a actualitzar i millorar la pintura viària del municipi amb la finalitat de calmar el trànsit i augmentar la seguretat viària en les zones de major trànsit del municipi.

L’actuació es basa en un estudi realitzat per la Universitat de València en el qual s’estipula el lloc idoni per a situar les diferents senyalitzacions horitzontals per a així aconseguir que els vehicles circulen més a poc a poc i els vianants se senten més segurs.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es dóna resposta així a una necessitat i demanda veïnal per a oferir a tots vianants una major seguretat a l’hora de desplaçar-se pel municipi afavorint així una mobilitat saludable i sostenible en el municipi.

La implementació de la nova pintura i senyalística viària ha començat a senyalitzar-se en el polígon industrial i en la zona comercial. En les pròximes setmanes, i després de la incorporació dels treballadors i treballadores dels programes EMCORP i EMCORD, es procedirà a l’actualització de la pintura viària del nucli urbà.

Publicitat