20 C
Valencia

Alfafar estrena un pla d’impuls econòmic per a fomentar el consum i l’ocupació

L'alcalde, Juan Ramón Adsuara, s'ha dirigit a la ciutadania amb una carta en la qual explica la situació municipal després de la covid-19 i que anava acompanyada d'un díptic amb les principals mesures Activem Alfafar.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Comunicació, i en col·laboració la resta d’àrees del consistori, ha llançat una campanya de promoció del pla d’impuls de la ciutat ‘Activem Alfafar’ per a promoure el coneixement i col·laboració de la ciutadania.

Les accions de presentació i conscienciació barregen la seua presència als carrers d’Alfafar i en les xarxes socials, maximitzant així la seua aconseguesca tota la població. En diferents carrers del municipi poden trobar-se panells i cartells en els quals es detallen les principals mesures adoptades en el pla Activem Alfafar. Al seu torn, esta informació s’ha estat publicant i compartint en les diferents xarxes socials de l’Ajuntament.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha volgut dirigir-se a la ciutadania, a través d’una carta, per a donar comptes i explicar la situació actual de l’Ajuntament d’Alfafar. En ella, Adsuara defensa la unitat dels grups de la corporació municipal a l’hora d’impulsar social i econòmicament la ciutat. Amb este pla, assegura, des de l’ajuntament es treballa perquè “cap família o persona quede enrere per les dificultats de la nova situació” derivada del covid-19.

Al costat de la carta d’alcaldia, la població ha rebut un díptic amb les principals àrees d’acció del pla Activem Alfafar i les seues mesures més destacades. Addicionalment, com a part de la campanya per a involucrar a la ciutadania, s’han realitzat i publicat vídeos en els quals diferents persones de la localitat expliquen quines són les seues il·lusions i els seus records per a un Alfafar actiu.

Amb una inversió d’1.446.038 euros, este projecte té com a objectius principals el foment del consum i l’ocupació, amb un suport especial a autònoms i pimes, així com la cura de tota la ciutadania perquè cap persona quede enrere a Alfafar.

En este pla s’inclouen les mesures adoptades durant l’estat d’alarma per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la covid-19, i tota una sèrie d’accions encaminades a la recuperació del municipi en els àmbits de recuperació econòmica, mesures socials, adaptació de l’administració a la nova situació i sol·licituds a administracions superiors.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià