Alfafar posa en marxa una nova ruta més segura per als vianants cap a la zona comercial

La ruta connectarà el Casc Antic i els barris Orba i Alfarares amb la zona comercial d'Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar ha engegat una nova ruta per als vianants que facilitarà el desplaçament a peu des dels diferents barris de la localitat fins a la zona comercial d’Alfafar. Amb esta acció, el consistori pretén afavorir el desplaçament de la ciutadania d’Alfafar als diferents comerços d’Alfafar Parc i, especialment per a prevenir possibles accidents, evitar el pas de vianants per la rotonda que connecta la localitat amb la V-31 i Massanassa, de tràfic notable al llarg del dia.

Així, ambdues rutes estan senyalitzades de color roig al llarg de tot el recorregut i separades físicament de la calçada per a major seguretat dels vianants. La primera, que connecta el Casc Antic amb la zona comercial, transcorre per l’Avinguda Orba, el camí del Cementeri i el polígon Nº Dotze. La segona ruta, per la seua banda, inicia al recorregut en el barri Orba i transcorre per Alfalares, la CV-4125 i el polígon Núm. Dotze.

A més de dinamitzar el trànsit cap a la zona comercial i promoure així el comerç, amb esta ruta per als vianants l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar pretén posar a la disposició de la ciutadania una alternativa més segura per a accedir a la zona comercial, així com una possibilitat més saludable i ecològica que el tradicional desplaçament en vehicle de motor.

Publicitat