Alfafar última detalls per a la seua primera “ Ruta de la Tapa ”.

RutaTapa

13 establiments participaran amb tapes habituals i una tapa solidària.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar en la seua àrea de comerç, s’estan ultimant els detalls per a començar a la qual serà la primera “Ruta de la Tapa” a Alfafar.
Els establiments que participaran de l’esdeveniment són, Restaurant Nostre ChillOut, Canyella’s, Café Van Gogh, Bar Calvo, Casa Juan Gastrobar, Café Casa Vella, Casino Cultural, Soho, Bar Cafeteria Caye 23, Cafeteria Reis-K, Bar Eimar, Cafeteria Entre Amics i la Tortillería. Tots ells, durant el divendres i dissabte en horari d’11:00 a 14.00 hores i de 18,00 a 21.00 hores i el diumenge d’11:00 a 14.00 hores serviran tapa més beguda a 2,5 euros.
Entre els establiments participants hi haurà un sorteig per a decidir la millor tapa d’Alfafar. A més, alguns dels bars, han inclòs una tapa solidària, on una part de l’import va dirigit a Càritas. Els locals guanyadors de les millors tapes, tindran com a reconeixement un quadre honorífic.
Totes les persones que voten, en les urnes dipositades en els diferents locals, entraran en el sorteig d’un menjar o sopar per a dues persones, amb l’únic requisit d’haver degustat, almenys, 6 tapes en diferents establiments. Aquest menjar o sopar es durà a terme en l’establiment que resulte guanyador de la millor tapa.
Aquesta primera ruta es duu a terme amb l’objectiu de donar a conéixer i promoure els locals destinats a la restauració que es troben dins del municipi.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana