Alfafar realitza diferents millores en la via i els espais públics

Estes actuacions responen a la voluntat del consistori de fer d'Alfafar un municipi més amable i còmode per a la ciutadania.

Publicitat

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment, està duent a terme una sèrie de millores en les vies i espais públics del municipi. Així, durant les últimes setmanes, s’estan realitzant accions com la baixada de les vorades d’algunes voreres, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat en el municipi, la substitució i reparació del mobiliari urbà com el rellotge de l’opi situat en l’avinguda Reyes Católicos, diferents papereres i bancs o la reparació del Camí de Russafa amb motiu de la recollida de l’arròs.

En aqueix sentit, l’Ajuntament també ha realitzat millores en parcs del municipi, com en el de Corts Valencianes, on s’ha reparat l’hipopòtam, l’escala i el cautxú del sòl.

PublicitatRovira  

A través d’aquesta mena d’actuacions, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible, amable amb la ciutadania i assegurança per al trànsit per als vianants.

PublicitatJuega Limpio Orihuela