20 C
Valencia

Alfafar realitza una subhasta per a l’adjudicació de llocs en el mercat municipal

L’Ajuntament subhasta quatre llocs, un dels quals està destinat a fruiteria i verduleria mentre que els altres tres no tenen un producte específic.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, ha obert una subhasta per a adjudicar quatre llocs del mercat municipal interior d’Alfafar que es troben lliures. D’ells, un es troba destinat a fruiteria i verduleria mentre que els altres tres restants no tenen assignat cap producte específic.

En aqueix sentit, el lloc de fruiteria i verduleria (P9) que consta de 17,30 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 757,66 € a l’any. El P17, sense producte especificat i 8,70 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 381,02 € a l’any. El P18, sense producte especificat i 8 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 350,34 € a l’any. I finalment, el P19+P20 sense producte especificat i 12,21 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 534,74 € a l’any.

Les persones interessades a participar poden presentar les seues ofertes des de hui, 7 de febrer, i fins al pròxim 17 de febrer, tots dos inclusivament, en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o del barri Orba. Així, dimarts que ve 18 de febrer a les 10 h es procedirà a la realització de la subhasta en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar.
L’adjudicació es realitzarà a l’oferta econòmica i professional (originalitat del producte, serveis oferits, horari…) més avantatjosa.

En el supòsit d’empat, tindrà prioritat en l’adjudicació l’oferta que s’haguera presentat amb anterioritat en el Registre d’Entrada.

A través d’esta subhasta, l’Ajuntament continua amb la seua aposta pel manteniment del comerç tradicional i de proximitat que s’uneix a les diferents accions per a revitalitzar-lo i dinamitzar-lo. Prova d’això són també activitats com el “Bibliomercat”, que ofereix una selecció de llibres gratuïta per als usuaris del mercat, o el “Mercat en viu”, que consta d’actuacions musicals l’últim divendres de cada mes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià