6.4 C
Valencia

Alfafar realitza una subhasta per a l’adjudicació de llocs en el mercat municipal

L’Ajuntament subhasta quatre llocs, un dels quals està destinat a fruiteria i verduleria mentre que els altres tres no tenen un producte específic.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, ha obert una subhasta per a adjudicar quatre llocs del mercat municipal interior d’Alfafar que es troben lliures. D’ells, un es troba destinat a fruiteria i verduleria mentre que els altres tres restants no tenen assignat cap producte específic.

En aqueix sentit, el lloc de fruiteria i verduleria (P9) que consta de 17,30 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 757,66 € a l’any. El P17, sense producte especificat i 8,70 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 381,02 € a l’any. El P18, sense producte especificat i 8 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 350,34 € a l’any. I finalment, el P19+P20 sense producte especificat i 12,21 metres quadrats té un preu d’eixida de subhasta de 534,74 € a l’any.

Les persones interessades a participar poden presentar les seues ofertes des de hui, 7 de febrer, i fins al pròxim 17 de febrer, tots dos inclusivament, en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o del barri Orba. Així, dimarts que ve 18 de febrer a les 10 h es procedirà a la realització de la subhasta en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar.
L’adjudicació es realitzarà a l’oferta econòmica i professional (originalitat del producte, serveis oferits, horari…) més avantatjosa.

En el supòsit d’empat, tindrà prioritat en l’adjudicació l’oferta que s’haguera presentat amb anterioritat en el Registre d’Entrada.

- Publicitat -

A través d’esta subhasta, l’Ajuntament continua amb la seua aposta pel manteniment del comerç tradicional i de proximitat que s’uneix a les diferents accions per a revitalitzar-lo i dinamitzar-lo. Prova d’això són també activitats com el “Bibliomercat”, que ofereix una selecció de llibres gratuïta per als usuaris del mercat, o el “Mercat en viu”, que consta d’actuacions musicals l’últim divendres de cada mes.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,331FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià