Les agrupacions musicals d’Alfafar celebren Santa Cecilia

El concert de l'Agrupació Musical Orba del pròxim diumenge 2 de desembre tancarà la programació especial per Santa Cecilia de les agrupacions musicals d'Alfafar

L’Orquestra de Pulso i Púa Celia Ginerdel Barri Orba i la Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical d’Alfafar (CIM) van finalitzar la passada fi amb els seus tradicionals concerts les seues setmanes d’activitats de la festivitat de Santa Cecilia del 22 de novembre, patrona dels músics.

L’Orquestra de Pulso i Púa va actuar el dissabte 24 en l’edifici Sanchís Guarner del Barri Orba en el seu tradicional Concert de Tardor acompanyada un any més per l’Escola de Música de Corda de l’Horta Sud i amb la presència especial de l’Orquestra de Pols i Pua Maestro Bernardo Martínez de Coslada.

Per part seua, la banda simfònica del CIM, dirigida per Francisco Llorens Arnal, va celebrar el diumenge 25 el seu Concert Extraordinari de Santa Cecilia 2018, una actuació amb la qual tancava la seua setmana d’activitats i que va comptar amb la incorporació a la banda del cor i de nous músics.

Nombrosos veïns i veïnes, així com l’alcalde Juan Ramón Adsuara i diversos regidors van acompanyar a les agrupacions musicals de la localitat en les seues actuacions en les quals es va agrair el seu esforç i labor anual per la difusió de la cultura musical d’Alfafar. Una festivitat de Santa Cecilia que finalitzarà diumenge que ve 2 de desembre amb el concert especial de l’Agrupació Musical Orba a partir de les 12.00 h en l’edifici  Sanchís Guarner.

Publicitat