11.6 C
Valencia

Alfafar se suma al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Entre les diferents accions es realitzaran tallers de teatre, conferències, exposicions o una marxa per la igualtat diumenge que ve 24 de novembre.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat, ha iniciat hui, una sèrie d’activitats emmarcades en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona que es commemora el 25 de novembre. Les i els veïns d’Alfafar podran participar en un variat programa dirigit a tots els públics amb el qual es busca sensibilitzar a la població de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere.

Això emmarcat en la política ferma que l’Ajuntament d’Alfafar ha seguit durant els últims anys per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

Entre les diverses accions que es realitzaran al llarg d’estes setmanes, l’Espai d’Igualtat organitzarà tallers de teatre, actes com l’adhesió a la iniciativa Biblioteques en Igualtat, conferències sobre dona i feminisme o exposicions i visualitzacions de vídeos relacionats amb la violència de gènere. Un dels plats forts serà la marxa “Pobles contra la Violència de Gènere”, impulsada per Alfafar i realitzada al costat dels municipis de Massanassa i Benetússer diumenge que ve 24 de novembre.

El dilluns 25 de novembre a les 11.30 h tindrà lloc l’acte institucional en la plaça de l’Ajuntament que inclourà la performance “Passos contra la Violència de Gènere” i, a les 18.30 h, s’organitzarà un punt de trobada per a acudir a la manifestació del 25N a València.
Igualment, durant estos dies s’han previst diferents accions enfocades en els joves, així, es realitzaran performances, conta contes i tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiu-sexual en diferents centres educatius d’Alfafar.

- Publicitat -

D’esta forma, l’Espai d’Igualtat ofereix a la ciutadania la possibilitat de participar en un variat programa amb el qual pretén sensibilitzar de la corresponsabilitat en l’eliminació de la violència de gènere i visibilitzar les seues actuacions al llarg de l’any. Actuacions com els tallers anuals per a implicar les dones en l’esfera social i cultural d’Alfafar o el servei d’atenció jurídica i integral a la disposició de les dones que pateixen o han patit violència de gènere, seguint la política ferma de l’Ajuntament d’Alfafar per a erradicar conductes masclistes i aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià