Alfafar inicia una campanya de senyalització per a conscienciar als veïns

La nova senyalística recull consells i recomanacions per a promoure la convivència, el civisme i el respecte de les zones verdes i el mobiliari

SEÑALES ALFAFAR
Actualitat Valenciana

Tirar els residus a la paperera, no trepitjar les zones enjardinades dels parcs, recollir els excrements dels gossos, no jugar amb pilotes de reglament o evitar l’excés de soroll als carrers durant les hores de descans són alguns dels suggeriments recollits en la nova senyalística sota la consigna ‘Respectem els espais públics’, la nova campanya de senyalització i conscienciació de l’Ajuntament d’Alfafar.

Esta campanya va dirigida a millorar la convivència veïnal i promoure el manteniment i la neteja dels parcs i jardins de la localitat.

Els nous senyals també compten amb números de telèfon d’interés dels serveis municipals com el de l’Ajuntament, el SAC o la Biblioteca, dels serveis sanitaris com el del Centre de Salut d’Alfafar o les Urgències, i els principals de seguretat ciutadana (Policia Local, Guàrdia Civil i Bombers).

Les zones on ja s’han instal·lat són el Parc de les Palmeres i la plaça de l’Ajuntament, i està previst la seua col·locació en la zona d’esplai Jaume I, al Parc de la Fila, i en diverses places i parcs del municipi.

L’Ajuntament d’Alfafar inicia així una sèrie de campanyes de senyalització i conscienciació sobre aspectes per a millorar la convivència, reciclatge, tractament correcte de residus i sobre recollida d’excrements i orines d’animals.

Amb esta nova campanya, l’Ajuntament d’Alfafar mostra de nou el seu compromís amb la promoció d’actituds cíviques per a la millora de la convivència, el manteniment de les zones verdes de la localitat i el respecte al mobiliari i a l’entorn urbà.

Publicitat