domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La secretària autonòmica de Serveis Socials visita els terrenys de la futura residència municipal i pública d’Alfafar

La residència, que comptarà amb Centre de Dia i Centre de Respir, serà de titularitat municipal i pública.

La secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, ha visitat in situ els terrenys de la futura residència municipal i pública d’Alfafar, acompanyada per l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i membres de la corporació municipal.

Aprofitant la jornada “La Quarta Pota”, sobre la importància dels serveis socials en la societat, que va comptar amb la presentació de les polítiques socials realitzades a Alfafar, municipi d’Excel·lència Social, la Secretària Autonòmica va voler comprovar de primera mà els terrenys on se situarà la futura residència de Majors, que a més comptarà amb Centre de Dia i Centre de Respir.

En l’obstinació de l’Ajuntament per dur a terme aquest projecte, la visita d’Helena Ferrando se suma als passos donats anteriorment en aquest, com són la incoació i inici de l’expedient, o l’exposició pública de l’estudi de viabilitat, als quals se suma l’adquisició dels terrenys, en els quals s’ha invertit ja més d’1’5 milions d’euros i s’han pressupostat altres 1’4 milions, resultant la inversió total del consistori en prop de 3 milions d’euros.

En paral·lel a aquest treball, es continuen mantenint negociacions amb la Conselleria de Polítiques Inclusives, competent en aquest servei, per a obtindre un concert de places públiques per a assegurar així un servei al qual totes les persones majors del municipi tinguen accés, igual que en totes les residències de la Comunitat Valenciana, motiu pel qual Ferrando va visitar els terrenys. A més, des de l’Ajuntament s’està en contacte total amb aquesta Conselleria per a així poder realitzar els plecs tècnics i administratius i licitar la seua construcció, plecs en els quals la Conselleria guiarà a l’Ajuntament en el seu desenvolupament.

Aquesta visita de la secretària autonòmica reforça el treball i mostra el suport i col·laboració que, des de la Conselleria de Polítiques Inclusives, s’està realitzant al projecte de residència pública i municipal d’Alfafar, suport clau per a poder realitzar el procediment adequadament i sempre en defensa dels interessos de la ciutadania d’Alfafar, que són poder gaudir d’una residència municipal i pública, que és la voluntat de l’equip de govern.

D’aquesta manera l’Ajuntament d’Alfafar continua demostrant el seu compromís amb les persones, en aquest cas amb els majors, avançant en un projecte necessari per al municipi. La construcció i posada en marxa de la residència és un servei necessari per al municipi i que no pot esperar per la creixent demanda de població.

Últimas noticias

Contenido relacionado