09:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar transporta als seus veins a l’época de Blasco Ibáñez

Alfafar ha inaugurat l’exposició “Blasco Ibáñez, vida i obra” en l’Espai d’Igualtat. A l’acte han assistit diferents membres de la corporació municipal al costat de l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.

Es tracta d’una exposició que arreplega la vida de l’escriptor valencià amb motiu del 150 aniversari del seu naixement, una mostra que presenta a l’escriptor com una persona polifacètica, compromesa amb el moment històric que li va tocar viure, i que va destacar en múltiples activitats socials, culturals i polítiques. L’exposició marca l’inici de les jornades culturals sobre l’escriptor valencià que s’han organitzat des de l’associació Dones en marxa d’Alfafar i podrà visitar-se de 9.00 hores a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Fins al dia 19 de maig, tindran lloc les jornades programades amb les quals s’acostarà l’obra i la vida de Vicente Blasco Ibáñez als i les alfafarenyes.
D’aquesta manera, es projectaran pel·lícules basades en les seues novel·les com a “Sang i arena” el dimarts dia 16, o “Arròs i tartana” que comptarà amb els comentaris del cinèfil Juan Manuel Llepes el pròxim 19 de maig. També s’han programat conferències sobre a l’autor, o una taula redona per a tractar el tema de “la presència de Blasco Ibáñez en la societat valenciana actual” dijous que ve 18 de maig, amb la participació de representants de l’Associació i Fundació Vicente Blasco Ibáñez.

Es tracta, sens dubte, d’una oportunitat única perquè els i les alfafarenyes coneguen millor la història d’una de les figures més importants a escala internacional de la nostra ciutat.

Últimas noticias

Contenido relacionado