L’Alfàs del Pi revalida el seu suport al Club Neptuno de Taekwondo

El conveni és de 7.000 euros.

A fi de fomentar en el terme municipal de l’Alfàs l’activitat esportiva en general, i en particular del taekwondo, l’Ajuntament ha revalidat el seu suport, tant a l’Escola Municipal com al Club Neptú, a través d’un conveni econòmic de 7.000 euros.


L’Alfàs és un municipi que aposta per l’esport i per la seua promoció, ha manifestat el regidor d’Esports, Óscar Pérez, després de reivindicar la utilitat d’estos convenis subscrits amb caràcter anual, i amb totes les entitats esportives assentades en la localitat sense excepció. Quant al taekwondo, és al costat del futbol i el bàsquet l’esport que més persones mobilitza en la població de la Marina Baixa, i a més la preparació dels seus integrants queda palés campionat rere campionat.

De fet el regidor d’Esports s’ha referit als 7 ors, 3 plates i 2 bronzes aconseguits pel Club Neptú en el torneig disputat el passat 15 de febrer en el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi, corresponent a la II Lliga de la Comunitat Valenciana de Taekwondo, en la modalitat de Poomsae.

CatalàEspañol