18.2 C
Valencia

L’Ajuntament d’Alfondeguilla continua els treballs contra la cotxinilla

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alfondeguilla continua els treballs per a lluitar contra la cotxinilla, el mosquit de la palera que està suposant una important molèstia per als veïns, sobretot durant els mesos d’estiu que és quan aquests mosquits són més visibles.

Als treballs que ha realitzat la brigada municipal en la zona del Calvari, se suma ara una brigada de la Generalitat Valenciana que durant aquesta setmana està duent a terme els treballs en la zona del Barranquet.

L’alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “estem actuant en les dues zones amb major proliferació de paleras, que estan al costat del casc urbà i que, per tant, estan ocasionant més molèsties”.

Ventura ha assenyalat que els treballs consisteixen a tallar les paleras i retirar-les. “I a més estem aprofitant per a netejar aqueixa zona, de molt difícil accés i que aquests experts brigadistes estan en millors condicions per a accedir a aquesta muntanya amb un pendent molt pronunciat”.

- Publicitat -

Salvador Ventura ha assenyalat “des de que hem iniciat els treballs contra la cotxinilla, els resultats són més visibles perquè hi ha menys mosquits i encara que serà molt difícil eradicar-los del tot, sí que estem fent tot el que està en la nostra mà perquè els veïns d’Alfondeguilla tinguen les menors molèsties possibles”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.

La Real Senyera de 1928 de València serà restaurada integralment

L'alcalde, Joan Ribó, ha anunciat l'inici d'un estudi per a elaborar un nou facsímil de l'ensenya identitària del poble valencià.
- Advertisement -

: Valencià