21:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfonso Rus: “Si Vicente Betoret és president, és perquè vaig estar allí”

Alfonso Rus, expresident de la Diputació de València ha acudit hui a comparèixer en la comissió de recerca sobre adjudicació de residències a Saba, l’empresa de la família Cotino. Durant les seues intervencions s’ha limitat a culpar als tècnics i ha negat haver influït o intervingut en la tramitació i no ha parat de desacreditar a Marcos Benavent. És més, ha arribat a comparar-se amb Cristina Cifuentes i ha assegurat que ell va ser el primer a portar als tribunals a Marcos Benavent i ha assegurat que mentre ell va estar al capdavant del PP de València, que separa del PP de la Comunitat, mai es van cobrar comissions.

Rus i Betoret

Davant la situació interna que viu el Partit Popular en la Província de València, a l’espera de convocar una Junta Directiva Provincial, després que fa setmanes no tirara endavant el comitè organitzador proposat per Vicente Betoret, Rus ha afirmat que “no se us pot deixar solos”. En les seues declaracions Rus ha sentenciat que si “Betoret és diputat, és perquè ell es va moure i que si ara és President Provincial, és perquè jo vaig estar allí”.

Alfonso Rus va ser suspès de militància del Partit Popular el 2 de maig de 2015 i retirat de la Presidència del partit a València després de fer-se públiques unes converses en la qual se li escoltava suposadament explicant diners del cobrament d’una comissió,4 encara que Rus va negar ser la persona gravada.5 El 26 de gener de 2016 va ser detingut en una operació contra la corrupció a escala local i regional a la Comunitat Valenciana al costat de diverses desenes de persones.

Últimas noticias

Contenido relacionado