Alfonso Rus es declara “completament insolvent”

La defensa de Rus exposa que el seu client és "completament insolvent", en haver tancat les seues empreses i tenir "travades" totes les seues propietats.

Rus Insolvent
PublicitatAVL

L’advocat d’Alfonso Rus en el cas Imelsa ha demanat al jutge instructor que alce la intervenció de vint-i-quatre propietats, d’un total de vint-i-nou, que van ser decomissades en 2016 per a garantir una possible responsabilitat civil que poguera derivar-se d’una eventual responsabilitat penal.

El seu client és “completament insolvent”, segons consta en un escrit de la defensa de Rus al qual ha tingut accés EFE en el qual l’expresident de la Diputació de València i del PP provincial va oferir al febrer de fa dos anys béns el valor dels quals, “acreditat mitjançant taxació”, resulta suficient per a garantir la fiança de 2.008.179 euros que se li va imposar.
Rus va oferir tres béns que considera “suficients”: el 50% de l’edifici comercial Europa de Xàtiva, taxat en uns tres milions d’euros; dues naus industrials valorades en 466.000 euros i dues places de garatge per 40.000 euros, també a Xàtiva.

PublicitatRovira  

La defensa de Rus exposa que el seu client és “completament insolvent”, en haver tancat les seues empreses i tenir “travades” totes les seues propietats.

Així mateix, es dirigeix a l’instructor en afirmar que “el decomís ha de respondre a un principi de responsabilitat”, per la qual cosa interessa l’aixecament del decomís de les vint-i-quatre propietats restants.