Alfred Boix, Isaura Navarro i Ignacio Blanco, entre els nous secretaris autonòmics del Botànic II

Alfred Boix, Isaura Navarro i Ignacio Blanco han sigut designats secretaris autonòmics en el nou Consell del Botànic II, que aquest divendres ha començat a posar cara als integrants d'aquest segon graó.

Alfred Boix, Isaura Navarro i Ignacio Blanco han sigut designats secretaris autonòmics en el nou Consell del Botànic II, que aquest divendres ha començat a posar cara als integrants d’aquest segon graó.

La vicepresidenta, Mónica Oltra, ha explicat que el punt únic de l’ordre del dia del ple ha sigut la designació i el cessament d’aquests càrrecs. Ha donat la benvinguda a tots aquells que s’incorporen ara al Consell i les gràcies als qui se’n van pels servicis prestats, “el temps, la dedicació i l’afecte” emprat.

Entre els nous secretaris autonòmics estan el fins ara diputat del PSPV Alfred Boix (que ha presentat aquest mateix matí la seua renúncia a l’acta per aquest pas al Consell), que s’ocuparà de la Secretaria Autonòmica de Promoció Institucional i Cohesió Territorial.

Isaura Navarro, que va ser diputada de Compromís la passada legislatura i formava part de les llistes al Congrés i al Parlament Europeu enguany, assumirà la Secretaria Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic.

Ignacio Blanco, qui fóra portaveu d’Esquerra Unida i candidat a la Presidència de la Generalitat en 2015 i qui ha participat activament en les negociacions del nou Botànic, serà secretari autonòmic de Participació i Transparència.

En el llistat de secretaris autonòmics la continuïtat vé de la mà de Joan Calabuig, que seguirà al capdavant de les relacions externes i amb la UE; d’Enric Nomdedéu que continuarà en Ocupació o de Miguel Soler en Educació, entre d’altres.

ValenciàEspañol