Tres joves detinguts per apalissar greument un altre que els va retraure que estaven molestant a una amiga a Algemesí

Els ara detinguts suposadament van agredir l'eixida d'una discoteca a un altre, que va haver de ser operat en l'hospital per una fractura de maluc i fèmur, a més de presentar múltiples traumatismes al capdavant, ulls i llavis

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut tres joves acusats de propinar una palissa a un altre, que va acabar en l’hospital, on va haver de ser operat d’una fractura de maluc i fèmur. Els fets van succeir als voltants d’una discoteca d’Algemesí (València) quan la víctima va recriminar als seus atacants perquè estaven molestant a una amiga.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els fets van succeir al voltant de les 6.00 hores del passat dia 19 als voltants d’una discoteca de la localitat d’Algemesí. Els detinguts són tres joves d’entre 21 i 27 anys, de nacionalitat espanyola, als quals se’ls atribueix un delicte de lesions.

PublicitatRovira  

Els ara detinguts suposadament van agredir l’eixida d’una discoteca a un altre, que va haver de ser operat en l’hospital per una fractura de maluc i fèmur, a més de presentar múltiples traumatismes al capdavant, ulls i llavis.

Segons la Policia, pel que sembla, uns joves estaven suposadament molestant a una xica i en recriminar-los un amic la seua actitud, li van agredir fins al punt de deixar-li greument ferit. Els agents que van acudir al lloc van localitzar la víctima i diversos testimonis, i van sol·licitar una ambulància que va traslladar al ferit a un hospital, on va ser intervinguda quirúrgicament.

Durant les investigacions els policies van identificar als tres presumptes agressors, que van ser localitzats i detinguts com a presumptes autors de les lesions. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.